Kertinge

Koordinater: Kertinge er en by på Fyn med 240 indbyggere (2018), beliggende 9 km syd for Munkebo, 15 km øst for Odense og 7 km sydvest for Kerteminde. Den var tidligere en landsby, men betragtes fra 1. januar 2010 som sammenvokset med nabolandsbyen Kølstrup mod syd. Dermed nåede den over 200 indbyggere, som er Danmarks Statistiks kriterium for en by. Byen hører til Kerteminde Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Kertinge hører til Kølstrup Sogn, men har ifølge målebordsblade og nyere kort været sognets største landsby. Kølstrup Kirke ligger i bydelen Kølstrup glass in a bottle.

Nymarksskolen blev i 1961-63 opført af Rynkeby og Kølstrup sogne på bar mark 3 km syd for Kertinge best handheld running water bottle. Siden 2011 har skole, SFO og børnehave været én institution under navnet Nymarken Skole og Børnehus waterproof cover. Skolen har 367 elever, fordelt på 0.-9. klassetrin, og er også overbygningsskole for Marslev Skole. Børnehaven er normeret til 70 børn. Ved skolen ligger også Nymarkshallen, hvor områdets idrætsforeninger holder til.

Comments are closed.

Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet MODETRENDS Outlet Moderegeln Regelbr眉che