Flystevne

Et flystevne er et show/oppvisning hvor det vises frem fly og dets egenskaper, både ved oppvisning i luften, og med utstilling på bakken. De fleste store flystevner arrangeres av landets flyvåpen, med et sterkt innslag av militære fly. Ofte er det også noen sivile fly med how to tenderize steak without mallet. Oppvisningene avsluttes ofte av store formasjoner med mange fly som flyr forbi uten kompliserte manøvre.

Det er flere nasjonale oppvisningsteam fra flyvåpnene som flyr militære jetjagere i formasjon med opptil 10 fly med akrobatiske øvelser. De mest kjente teamene er Red Arrows, Frecce Tricolori, Patrouille de France, Russian Knights, Thunderbirds og Blue Angels.

Ved flere flystevner er det vanlig å vise spesialbygde akrobatikkfly som gjennomfører sine programmer. Dette krever spesialtillatelse fra det nasjonale luftfartstilsynet og et spesielt akro-demo sertifikat for flygeren. Det er sikkerhetskomite på bakken som har myndighet til å avbryte oppvisningen via radio, for eksempel hvis flyet kommer nærmere publikum enn en definert oppvisningslinje (display-line), eller lavere enn en definert minstehøyde.

Royal International Air Tattoo ved RAF Fairford i sørvestlige England arrangeres årlig, mens andre stevner som Roskilde airshow arrangeres annet hvert år.

I Duxford i England arrangerer Imperial War Museum og The Fighter Collection i juli et to dagers oppvisningsstevne med militære fly fra 2. verdenskrig.

Noen store salgsshow er først og fremst beregnet på flyfabrikker, importører og kunder som skal selge/kjøpe fly, både sivile og militære. Flyfabrikkene benytter ofte slike stevner til å lansere nye modeller. På slike stevner kan enkelte dager være reservert viktige kunder for utstillerene, for eksempel innkjøpsansvarlige i flyselskap og flyvåpen og for journalister med spesiell fokus på fly. De mest kjente salgsshowene er Farnborough Airshow i England. Berlin Airshow i Berlin (Ila) og Moskva Airshow (Max) substitute for meat tenderizer. I Friedrichshafen er det hvert år en utstilling av småfly, mikrofly og seilfly.

·

Comments are closed.

Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet MODETRENDS Outlet Moderegeln Regelbr眉che