The Innkeepers

The Innkeepers er en amerikansk skrekkfilm fra 2012, med Sara Paxton, Pat Healy og Kelly McGillis i hovedrollene.

Claire og Luke er to ansatte ved et hotell som snart skal stenge for godt. Claire, som har alvorlig astma thermos containers, har nylig droppet ut av college. Luke har et nettsted om spøkelser, inkludert legenden om Madeline O’Malley. En brud som hang seg på 1800-tallet da hun ble forlatt på bryllupsdagen sin. Kroppen hennes ble angivelig gjemt i kjelleren av hotellets daværende eiere. Om ettermiddagen kommer en eldre kvinne som Claire gjenkjenner som Leanne Rease-Jones, en tidligere skuespiller. Samme natt hører Claire lyder fra en garasje, hvor det er en dør til kjelleren. Hun låser døren med en hengelås.

Claire spiller inn elektronisk stemme-fenomen, og hører svake stemmer og musikk. Et stort flygel spiller av seg selv, og Leanne avslører hun faktisk har forlatt sin karriere som skuespiller for å bli medium. Hun advarer Claire om å ikke gå ned i kjelleren bpa free water jugs. Tidlig neste morgen våkner Claire av den døde Madeline på rommet sitt. Senere kommer en eldre mann, og ber om et hotellrom for natten. Luke og Claire bestemmer seg for å undersøke kjelleren, hvor liket av Madeline ble gjemt.

De oppdager paranormal aktivitet, og Luke blir livredd. Leanne kommer i kontakt med en ånd i kjelleren italy football shirt, og sier de må forlate hotellet umiddelbart. Claire løper ovenpå for å hente den eldre mannen, men han har begått selvmord. Konfrontert med spøkelset av Madeline, får Claire et kraftig astma-anfall. Neste morgen, forteller Lukas at han hørte Claire skrike fra kjelleren, men døren var låst. Luke og Leanne reiser sin vei. Filmen avsluttes med Claire stående ved vinduet i et tomt rom glass water bottle bpa free. Hun snur seg og ser utover rommet, så smeller en dør igjen helt av seg selv.

Comments are closed.

Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet MODETRENDS Outlet Moderegeln Regelbr眉che