Jabal el Qottâra

Jabal el Qottâra är en bergstopp i Libanon. Den ligger i guvernementet Libanonberget, i den norra delen av landet, 40 kilometer nordost om huvudstaden Beirut. Toppen på Jabal el Qottâra är 1 275 meter över havet.

Terrängen runt Jabal el Qottâra är bergig. Den högsta punkten i närheten är Qornet el Aalié glass and rubber water bottle, 1 934 meter över havet, 4,9 kilometer sydost om Jabal el Qottâra. Närmaste större samhälle är Amioûn best football socks, 13,6 kilometer norr om Jabal el Qottâra. I trakten runt Jabal el Qottâra finns ovanligt många namngivna vattenkällor, grottor och klippformationer.

Omgivningarna runt Jabal el Qottâra är i huvudsak ett öppet busklandskap. Runt Jabal el Qottâra är det ganska tätbefolkat, med 172 invånare per kvadratkilometer. Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 14 °C. Den varmaste månaden är juli goalkeeper gloves price, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste är januari, med 1 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 807 millimeter buy stainless steel water bottle online. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 195 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 1 mm nederbörd.

Comments are closed.

Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet MODETRENDS Outlet Moderegeln Regelbr眉che